Поділитись:

Любовь зла: через ревнощі ледь не задушили 17-річного лучанина (відео)

Середа, 26 квітня 2023, 18:37
Любовь зла: через ревнощі ледь не задушили 17-річного лучанина (відео)

У Луцьку 23 квітня близько 21-22 години група молодиків ледь не задушила 17-річного юнака. Інцидент стався навпроти магазину «7/23», що біля «Зосі» на вулиці Лесі Українки.  Кажуть, все через любовний трикутник. 

Допис про пошук свідків нападу та побиття підлітка опублікували в одній із луцьких фейсбук-спільнот. Побиття юнака допомогли припинити перехожі, які втрутились у конфлікт – саме це й врятувало життя хлопцеві.

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» зателефонували за номером, який автор залишив у дописі.

Слухавку підняла жінка, виявилося – це матір постраждалого хлопця. Вона розповіла, що на її сина напав знайомий і почав його душити.

«Сталося так, що візуально знайомий хлопець напав на нього і душив. Син втратив свідомість, у нього запав язик. Перехожі надали першу медичну допомогу і відбили напад», – каже матір потерпілого.

Також вона розповіла, що вони одразу звернулися до поліції та пройшли судово-медичну експертизу. Повідомила, сина вже переслідують довгий час і погрожують розправою.

«Цей хлопець переслідує його разом з друзями вже близько двох тижнів та погрожує вбивством. Син не мав змоги приїжджати додому, він ночував в моєї мами, тому що напидники переслідували його разом з дівчиною, фотографували та погрожували. Є переписка про те, що погрожували вбивством, – інформує матір побитого юнака.

Жінка зазначає, що нападники – повнолітні, і вже не вперше б’ють її сина. Попередній напад був у четвер, 20 квітня. Каже, все це – через любовні ревнощі.

«Причина в тому, що дівчина мого сина також повнолітня, а нападник – її колишній хлопець. І от він (ред. – нападник) хотів, щоб син кинув дівчину», – сказала вона.

Відомо, що цією справою вже займаються правоохоронці. У поліції Волині розповіли, що вже все задокументовано, а додаткових свідків шукати не потрібно.

«До поліції звернувся 17-річний потерпілий про те, що візуально знайомий хлопець завдав йому удари в голову. Поліцейські працювали на місці, встановили учасників інциденту та свідків. Зокрема, встановили особу, яка завдала тілесного ушкодження. Судово-медична експертиза встановила, що потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження. Відомості були зареєстровані у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ст. 125 КК України», – розповіла речниця Головного управління національної поліції Волинської області Ольга Бузулук.

Також речниця розповіла, що найближчими днями 18-річному нападнику з села Княгининок вручать підозру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024