Поділитись:

Україна діятиме за своїм секретним планом, якщо постачання зброї будуть потужними, – Данілов

Вівторок, 25 квітня 2023, 23:34
Україна діятиме за своїм секретним планом, якщо постачання зброї будуть потужними, – Данілов

Україна діятиме за своїм планом щодо вигнання російських загарбників з нашої землі, про який ніхто не знає, якщо темпи постачання зброї будуть потужними.

Про це розповів Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, – пише Укрінформ.

«Ми свідомі того, що якщо найближчим часом у такий же спосіб з такими ж темпами буде постачання зброї, які на сьогодні нарешті почалися, більш потужними темпами відбуватися, то у нас є свій план, про який нікому не відомо. І коли починають розповідати про цей так званий великий контрнаступ, майте на увазі, що інформацію про нього має дуже обмежене коло осіб. Коли, як та в який спосіб – побачите на власні очі», – сказав Данілов.

За його словами, нині наша держава має якісну військову техніку та зброю. Звісно, Україна хоче отримати якомога швидше та побільше усього того, що допоможе захищати свою територіальну цілісність та незалежність.

Секретар РНБО вкотре наголосив, що дуже багато дезінформації нині є з боку ворога. Але не варто в усе вірити, нині українцям треба чекати, бо Сили оборони роблять свою роботу.

Він зазначив, що засідання Ставки Верховного Головнокомандувача відбуваються щонайменше 2-3 рази на тиждень і питання оборони Бахмуту щоразу обов'язково є у порядку денному і щоразу військові наголошують на необхідності тримати цю ділянку фронту, аби інша частина не посипалася і щоб України могла підготуватися до контрнаступу. «Бахмут – це для нас стратегічно важливий фронт. Коли мова йшла про те, що треба здати, треба відійти, то якщо ми будемо так робити, можемо так дуже швидко дійти до наших західних кордонів», – підкреслив Данілов.

Секретар РНБО наголосив на тому, що Україна не виключає варіанти того, що росіяни можуть здійснювати надалі наступальні дії.

«Наша розвідка доповідає про стан справ і про дії, які може вчинити наш ворог. Все береться до уваги, аналізується, систематизується і тільки після цього ухвалюються ті чи інші рішення», – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів