Поділитись:

Луцькі волонтери показали, як живе прифронтове село на Донеччині (відео)

Вівторок, 25 квітня 2023, 17:02
Луцькі волонтери показали, як живе прифронтове село на Донеччині (відео)

Постріли, звуки вибухів, сліди від прильотів - саме про такі реалії розповідають жителі села Розлив, що на Донеччині. Роботи у прифронтових селах, кажуть, немає, тож гуманітарним місіям неабияк радіють. Приїхали підтримати цивільних і волонтери громадянського руху «Свідомі».

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Очільник Громадянського руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер розповів, що вони приїхали із волонтерською місією та доставили місцевим допомогу, яку ті потребували. Не оминули волонтери й військових-земляків. 

«Спільно з американським фондом наша команда займається волонтерською діяльністю, і ми привезли вам гуманітарну допомогу. Сподіваюсь вона вам потрібна», – каже Тарас Шкітер.

Разом вони доставили сімейні пакунки та солодкі дарунки для дітей від німецьких та польських партнерів. Також волонтери доправили допомогу за запитами військових, які тримають оборону у найгарячіших напрямках Донеччини. 

Депутат Михайло Наход повідомив, що вони забезпечили необхідним спорядженням земляків з Волині, які зараз обороняють нашу країну.

«Технічні засоби, продукти довготривалого харчування, ноші для евакуації поранених, павербанки та інші необхідні військовим речі», – розповів депутат.

Детальніше – у сюжеті.

Нагадаємо: волонтери з Луцька доставили у Донецьку область гуманітарну допомогу різним підрозділам, які працюють на найгарячіших напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів