Поділитись:

На «варшавці» позашляховик протаранив бус (фото)

Вівторок, 25 квітня 2023, 12:51
На «варшавці» позашляховик протаранив бус (фото)

На автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин сталась дорожньо-транспортна пригода за участю позашляховика та мікроавтобуса.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

ДТП трапилась у понеділок, 24 квітня, на одному з перехресть на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин. Коли поліцейські прибули на місце автопригоди, то з’ясували, що 46-річний керманич Mitsubishi виїжджаючи з прилеглої території, не переконався в безпеці свого маневру й не надав переваги в русі мікроавтобусу Renault. В результаті чого позашляховик врізався в бус.

В автопригоді, на щастя, ніхто не травмувався, але транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Патрульні отримали пояснення учасників цієї автопригоди та склали схему ДТП. На порушника ПДР інспектори винесли протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що призвело до механічних пошкоджень транспортних засобів) КУпАП.

«Нагадуємо, що згідно з п. п. 16.11 ПДР, на перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається другорядною дорогою, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до цього перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху», – додали у патрульній поліції.

На «варшавці» позашляховик протаранив бус (фото)На «варшавці» позашляховик протаранив бус (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів