Поділитись:

На Волині відновили ремонтні роботи на автошляху Дачне-Ківерці (фото, відео)

Понеділок, 24 квітня 2023, 20:05

Між населеними пунктами Дачне-Ківерці дорожники відновлюють асфальтне покриття.

Про це пише Суспільне.

«Роботи стартували торік, за п'ять днів до повномасштабної війни. 24 лютого 2022-го їх призупинили», – розповів керівник служби відновлення та розвитку інфраструктури в області Анатолій Посполітак.

Зараз ремонтні роботи відновили. Ремонтують автошлях 10 працівників, до робіт залучили сім спецмашин.

Під час дії воєнного стану дорожники зазвичай проводять лише експлуатаційне утримання.

«Укравтодор ввійшов у становище і як виключення дав дозвіл на ремонт покриття. Роботи виконуються за рахунок нашого ліміту, тому ми розуміємо, що забравши сюди 60 мільйонів з ліміту, ми вже не зможемо зробити десь по інших населених пунктах», – говорить керівник служби відновлення та розвитку інфраструктури в області.

Додає: таке рішення ухвалили, бо інтенсивність руху на цій ділянці одна з найбільших в області.

 

Як розповів виконроб підрядної організації Андрій Благовєрний, 24 квітня працівники почали готувати основу для встановлення бордюрного каменя.

 

«В місцях, де найбільш накопичується вода, будуть влаштовані труби залізобетонні, а також проводиться ремонт мосту біля Ківерець, друга частина, яка не була виконана минулого року», – зазначив виконроб.

 

Наразі проїзд на цій ділянці дороги повністю не перекривали, рух транспорту відбувається в реверсному режимі. зі слів Андрія Благовєрного, роботи планують завершити впродовж місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів