Поділитись:

На ремонт доріг у двох округах Волині витратять 50 мільйонів

Четвер, 02 лютого 2017, 10:18
На ремонт доріг у двох  округах  Волині витратять 50 мільйонів

У 2017 році на Волині планують відремонтувати низку доріг на території 20 та 22 мажоритарних округів. Ремонт цих автошляхів обійдеться приблизно у 50 мільйонів гривень.

Про це стало відомо під час кущової наради в ОДА з питань ремонту, обслуговування доріг місцевого та державного значення та реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, – повідомляє "Волинська правда".

Зі слів директора департаменту інфраструктури та туризму Івана Мирки, цьогоріч на Волині планують здійснити ремонт та відновлення низки автошляхів у 20 та 22 мажоритарному округах. Орієнтовна сума, яку хочуть витратити, сягає 50 мільйонів гривень. Звісно, що усі з проектів підкріплені умовами співфінансування з обласного та місцевих бюджетів.

Так, у Горохівському районі цьогоріч здійснять ремонт 10 об`єктів на суму 5 мільйонів гривень, у Локачинському – 15 об`єктів на 4,2 мільйона, у Рожищенському – 9 об`єктів на 5 мільйонів та у Турійському районі – 2 об`єкти на суму 15,2 мільйона гривень.

Окрім того, в ОДА визначилися із переліком доріг, що потребуть негайного ремонту у Луцькому районі. Серед таких об`єктів автошляхи: Луцьк-Боголюби (2,3 мільйона), Оздів-Коршів-Несвіч-Лаврів (2,3 мільйона), Луцьк-Голишів (1 мільйон) та вулиця Липинського у селі Струмівка (200 тисяч).

Надрукувати
мітки:
коментарів