Луцькі волонтери відвезли допомогу землякам на передовій (фото)

П'ятниця, 21 квітня 2023, 15:02

Волонтери з Луцька доставили у Донецьку область гуманітарну допомогу різним підрозділам, які працюють на найгарячіших напрямках.

Про це написав у фейсбуці волонтер, очільник Громадянського руху «Свідомі» Тарас Шкітер.

«Привезли допомогу для земляків у різні підрозділи найгарячіших напрямків Донеччини. За запитами військових з Луцька доставили: технічні засоби, ноші для евакуації поранених, спальники, павербанки, продукти довготривалого зберігання та інше. Допомагаємо наближати перемогу!», – йдеться у дописі.

centerТарас Шкітер

Депутат Михайло Наход висловив подяку колегам за сприяння у волонтерських місіях та зазначив, що завдяки такій співпраці їм вдається допомагати людям, які найбільше потерпають від війни.

«Завдяки нашим друзям, партнерам і колегам з Громадянського Руху "CВІДОМІ", разом з Тарасом Шкітером, завезли чергову партію допомоги в Донецьку область, де наші мужні захисники і захисниці, попри погану погоду, міцно тримають оборону. Окрема подяка друзям з Польщі за великодні подарунки для діток, які досі проживають там, де постійно чути вибухи!» – написав він.

centerМихайло Наход

Нагадаємо: волонтерська команда Громадянського Руху «Свідомі» прозвітувала про виконану роботу за два зимових місяці 2023-го року.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: