Поділитись:

На Волині підтопило понад 17 тисяч гектарів угідь (фото)

П'ятниця, 21 квітня 2023, 10:42
На Волині підтопило понад 17 тисяч гектарів угідь (фото)

На Волині підтопленими залишаються понад 17 тисяч гектарів угідь – з присадибних ділянок, будівель та підвальних приміщень на території усіх районів області рятувальники вже відкачали понад 20 тисяч кубометрів води.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Робоча група ГУ ДСНС України у Волинській області систематично працює для моніторингу та вивчення ситуації з підтопленнями територій, угідь та домогосподарств у населених пунктах області. У результаті аеророзвідки визначені осередки підтоплень для планування подальших аварійно-рятувальних робіт з відкачування води.

Станом на 21 квітня в області підтопленими залишаються понад 17 тисяч гектарів угідь. 

З початку року рятувальники здійснили понад 70 виїздів для відкачування води з підтоплених присадибних ділянок, будівель та підвальних приміщень на території усіх районів Волинської області.  У результаті вони відпомпували понад 20 тисяч кубометрів води.

На Волині підтопило понад 17 тисяч гектарів угідь (фото)На Волині підтопило понад 17 тисяч гектарів угідь (фото)На Волині підтопило понад 17 тисяч гектарів угідь (фото)На Волині підтопило понад 17 тисяч гектарів угідь (фото)На Волині підтопило понад 17 тисяч гектарів угідь (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024