Поділитись:

«Чистки» в рядах російських силовиків: чого боїться Путін (відео)

Четвер, 20 квітня 2023, 21:50

Інститут вивчення війни в одному з останніх звітів повідомляє про «чистки» в рядах російських силовиків.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі КонкурентTV політичний експерт, ексрадник міністра МВС України та засновник добровольчого будівельного батальйону «Добробат» Ростислав Смірнов пояснив, з чим можуть бути пов'язані такі дії в Росії.

Експерт розповів, що Путін може боятися військового перевороту. Серед силовиків і оточення залишаються лише лояльні до влади люди. Але такі люди лише лояльні, але не фахові.

«І це, звичайно, нам лише «на руку». І ми тільки за, що там відбувається. Мені, здається, він (Путін – ред.), навіть, свого відображення просто боїться», – каже він.

Ростислав Смірнов розповідає, що Путін все розуміє, він розуміє в якому становищі зараз перебуває. Президент Росії знає, що є люди, які хочуть замінити його на посту в замін на безпекові гарантії зі сторони Заходу і поступки у певних позиціях.

«Тому він надзвичайно цього боїться. І саме тому однією з його тактик було зробити усіх причетними. Саме тому він поставив керувати Собяніна і так далі. Тобто людей які взагалі не мають причетності ніякої. Він спеціально це зробив, щоб у всіх були, ніби як «руки в крові», щоб ніхто не міг дати задню, щоб всі були причетними до цієї війни.»

Також ексрадник міністра МВС України розповів, що на тлі скорого контрнаступу України всередині Росії всі перебувають в істерії. Детальніше – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів