Поділитись:

Речі на мільйон: через волинський кордон хотіли незаконно ввезти іграшки і одяг

Четвер, 20 квітня 2023, 16:22
Речі на мільйон: через волинський кордон хотіли незаконно ввезти іграшки і одяг

Через митний пост «Ягодин» намагалися незаконно ввезти більше двох тисяч одиниць дитячого одягу, іграшкових наборів та упаковок предметів канцелярії вартістю понад 1 мільйон гривень.

Нові вироби європейських торговельних марок перевізник не задекларував у складі вантажу гуманітарної допомоги. ЇЇ польська релігійна громада передавала волинським вірянам, – повідомили у волинській митниці.

«Вдатися до повного митного огляду авто з вивантаженням та перерахунком всіх місць інспектори вирішили після встановлення невідповідності між фактичною та задекларованою вагою допомоги. Вони різнилися на майже тонну. Після ретельного перерахунку та опису вмісту вантажівки, "зайвими", тобто незадекларованими належним чином, виявилося майже 600 кг товару», – йдеться у повідомленні.

Товар вилучили. Склали протокол про порушення митних правил за ознаками, передбаченими у ч. 1 ст. 483 Митного Кодексу (переміщення товарів з приховуванням від митного контролю шляхом надання неправдивих відомостей щодо кількості вантажних місць, ваги, маркування та їх вартості). Санкція статті передбачає накладення штрафу в повному обсязі вартості предметів порушення митних правил з конфіскацією цих товарів.

Остаточне рішення у справі прийматиме суд.

Речі на мільйон: через волинський кордон хотіли незаконно ввезти іграшки і одягРечі на мільйон: через волинський кордон хотіли незаконно ввезти іграшки і одягРечі на мільйон: через волинський кордон хотіли незаконно ввезти іграшки і одягРечі на мільйон: через волинський кордон хотіли незаконно ввезти іграшки і одягРечі на мільйон: через волинський кордон хотіли незаконно ввезти іграшки і одягРечі на мільйон: через волинський кордон хотіли незаконно ввезти іграшки і одяг 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
22 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
15 квітня 2024