Поділитись:

Україна готується до деокупації своїх територій, – Верещук

Четвер, 20 квітня 2023, 20:49
Україна готується до деокупації своїх територій, – Верещук

Україна готується до деокупації своїх територій та формує покрокові плани стабілізації та реінтеграції українських територій.

Про це віцепрем'єр-міністерка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила під час виступі на Міжнародному саміті міст та регіонів.

«У нас попереду багато роботи. Ми маємо деокупувати всю нашу територію, включно з Кримом, українським Кримом. Ми вже готуємося до деокупації. Формуємо кадровий резерв, формуємо плани, покрокові плани стабілізації та реінтеграції наших територій. І нам потрібна допомога», – сказала Верещук.

Вона звернулася до партнерів із Польщі, Данії, Франції, Італії та Німеччини, «усіх, хто нас чує».

«Будь ласка, допоможіть нашим регіонам, вони на це заслуговують, вірте в нас, вірте в нас так, як ми віримо в себе. І ми точно разом переможемо», – сказала Верещук.

20 квітня у Києві проходить Міжнародний саміт міст та регіонів. Участь у заході беруть близько 100 представників іноземних держав з усього світу, голови асоціацій міст та регіонів, представники Конгресу Ради Європи та голови українських громад і регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів