McDonald’s змінить рецептуру бургерів, – CNN
![McDonald’s змінить рецептуру бургерів, – CNN](/media/cache/4c/64/4c646901a072b32a622357d6f0df2d77.webp)
McDonald’s, який зосереджувався на модернізації своїх основних продуктів для збільшення продажів, впроваджує низку змін, спрямованих на покращення своїх фірмових гамбургерів.
Булочки будуть м'якшими. Цибулю додадуть в котлети прямо на грилі. А соус Біг Мак? Його буде більше, – пише CNN.
«Ми виявили, що невеликі зміни, як-от налаштування нашого процесу, щоб отримати більш гарячий і плавкий сир, а налаштування гриля для кращого обсмажування зробили велику різницю в тому, щоб зробити наші гамбургери смачнішими, ніж будь-коли», — сказав шеф-кухар Чед Шафер, старший директор кулінарних інновацій McDonald's США.
Оновлення стосуються гамбургерів Big Mac і McDouble, а також класичного чизбургера, подвійного чизбургера та гамбургера.
За словами компанії, удосконалення вперше були внесені до гамбургерів на міжнародних ринках і вже надійшли в деякі міста США, включаючи Лос-Анджелес, Сіетл, Фенікс і Лас-Вегас. Вони стануть доступними в країні на початку наступного року.
Зміни чекають і на інші ключові пункти меню.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
![](/static/konkurent/img/icons/c_facebook.png)
На сайті використовуються файли cookie. Для згоди, будь ласка, натисніть «Прийняти». Докладну інформацію можна знайти на сторінці Політика конфіденційності.