Поділитись:

«Ти під*рас, нормальні пацани всі у Бахмуті»: у Києві водійка кидалася на копів (відео)

Середа, 19 квітня 2023, 09:53
«Ти під*рас, нормальні пацани всі у Бахмуті»: у Києві водійка кидалася на копів (відео)

У Києві дівчина-порушниця влаштувала скандал патрульним та звинуватила їх у неробстві, бо вони не воюють.

В мережу потрапило відео, на якому дівчина, яка порушила ПДР, накинулась на патрульних, та звинуватила їх у неробстві, – повідомляє Знай.ua.

На відео, яке оприлюднили низка тг-каналів, дівчина поводила себе неадекватно, істерила, явно намагаючись образити патрульну поліцію. Найсумніше, що в автівці, на задньому сидінні видно обличчя маленького хлопчика, який спостерігає «як треба» спілкуватися з поліцейськими.

«У мене чоловік депутат, а ти під*рас, нормальні пацани все в Бахмуті, а ви страждаєте на ху*ню, пішов ти на*уй», – кричала жінка.

Так спілкувалася жінка з копами, які зупинили її через те, що вона розмовляє телефоном під час руху. За інсайдерською інформацією, чоловіком жінки на відео може бути «Слуга народу» із Сумської області Олександр Слюсар. На відео позаду жінки сидить чоловік, схожий на нього. Зазначимо, що інформація вимагає уточнення та перевірки.

Під час невеликого відеоролика, «дружина депутата» говорила щось про донати на ЗСУ та намагалася якомога образливіше назвати копа, який знімав відео.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів