Поділитись:

У спортзалі найбільшого ліцею Підгайців «навели марафет» до Великодня (фото)

Середа, 19 квітня 2023, 09:31
У спортзалі найбільшого ліцею Підгайців «навели марафет» до Великодня (фото)

У Підгайцівському ліцеї зробили ремонт – покрівля спортивної зали більше не підтікає, а стеля й стіни змінилися до невпізнанності.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук, – йдеться на сайті громади.

Напередодні Великодня у спортивній залі завершили ремонтні роботи – зачистили на стелі осередки цвілі, покрили усе протигрибковою сумішшю та побілили.

Директорка ліцею Лариса Ляшук зазначає, що після того, як наприкінці року коштом місцевого бюджету, перекрили та утеплили дах над спорткомплексом, наступним етапом стала ліквідація наслідків протікання старої покрівлі. Від затікання дощу стеля та стіни втратили привабливий вигляд та вкрились сірими плямами.

Окрім оновлення стелі, адміністрація школи вирішила перефарбувати й стіни спортивної зали. Тож нині тут завершують оздоблення стін олімпійською символікою, аби додати трохи яскравих барв та атмосферності.

Зі слів Олександра Бляшука, все частіше у найбільшому спорткомплексі Підгайцівської громади відбуваються змагання районного та обласного рівня, тож покращення відчують не лише ліцеїсти, а й гості громади.

«Останні два роки ми намагаємося створити усі умови, аби у Підгайцівській громаді було комфортно та приємно займатись спортом. Війна пригальмувала цей процес, але ми не відступаємо і рухаємося до мети», – резюмує посадовець.

У спортзалі найбільшого ліцею Підгайців «навели марафет» до Великодня (фото)У спортзалі найбільшого ліцею Підгайців «навели марафет» до Великодня (фото)У спортзалі найбільшого ліцею Підгайців «навели марафет» до Великодня (фото)У спортзалі найбільшого ліцею Підгайців «навели марафет» до Великодня (фото)У спортзалі найбільшого ліцею Підгайців «навели марафет» до Великодня (фото)У спортзалі найбільшого ліцею Підгайців «навели марафет» до Великодня (фото)У спортзалі найбільшого ліцею Підгайців «навели марафет» до Великодня (фото)У спортзалі найбільшого ліцею Підгайців «навели марафет» до Великодня (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
13 квітня 2024
10:00
12 квітня 2024
11 квітня 2024
15:25
10 квітня 2024
05 квітня 2024
31 березня 2024
28 березня 2024