На базі Волинського обласного ліцею відкрили спорткомплекс за 30 мільйонів (фото, відео)

Середа, 01 лютого 2017, 15:44

На базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізично підготовкою відкрили один із найкращих спортивних комплексів України.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

У відкритті спорткомплексу взяли участь голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, заступник начальника управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Тетяна Соломіна, генерал-майор служби цивільного захисту, начальник управління державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області Володимир Грушовінчук.

Тепер у ліцеї є професійно оснащені спортивні зали для покращення фізичної підготовки та здобуття нових професійних здобутків.

Загальна площа комплексу становить 2 405 м². На його території розташовані: професійний зал боксу, хореографічний зал, спортивний басейн, зал для спортивних ігор, що вміщає у себе футбольні, волейбольні та баскетбольні майданчики, навчально-пожежну вежу та скеледром.

Підсумкова вартість будівництва спорткомплексу, в якому займатимуться майбутні офіцери сектору безпеки та оборони України, складає майже 30 млн гривень.