Поділитись:

Лукашенко зустрівся з ватажком «ДНР» Пушиліним

Вівторок, 18 квітня 2023, 12:16
Лукашенко зустрівся з ватажком «ДНР» Пушиліним

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко проводить зустріч із ватажком так званої «ДНР» Денисом Пушиліним.

Про це повідомила «Українська правда».

У вівторок, 18 квітня, у Лукашенка повідомили, що він зустрічається з «тимчасовим виконувачем обов'язків глави ДНР» Денисом Пушиліним і показали фото зустрічі ватажка донецьких бойовиків і самопроголошеного президента Білорусі.

 Лукашенко запропонував Донецьку допомогу Білорусі у відновленні та нормалізації життя людей в умовах окупації українського регіону росією.

«Роботи попереду дуже багато. Треба відновлюватися. Треба промислові підприємства відроджувати, сільське господарство. Зрештою, люди там жити будуть. Це 100%. І годувати людей же треба.

Тому ми готові надати відповідну допомогу і підтримку для того, щоб не чужі нам люди там нарешті перестали страждати. Тому я чекаю такої відвертої від вас розмови», – заявив Лукашенко.

Лукашенко зустрівся з ватажком «ДНР» Пушиліним 

Нагадаємо: у липні 2022 року Пушилін відвідав Білорусь, де заявив, що «настав час знову звільняти російські міста, засновані російськими людьми: Київ, Чернігів, Полтава, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Запоріжжя, Луцьк».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів