Поділитись:

На місці автотрощі у Луцьку встановили нові дорожні знаки (фото)

Вівторок, 18 квітня 2023, 11:44
На місці автотрощі у Луцьку встановили нові дорожні знаки (фото)

У Луцьку на перехресті вулиць Зацепи та Конякіна, де нещодавно сталась жахлива аварія, встановили нові дорожні знаки, які тепер по-новому регулюють рух автомобілів.

Про це сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили читачі.

У п'ятницю, 7 квітня, на вулиці Конякіна зіткнулися легковики. Водіїв з автомобілів довелося діставати рятувальникам. Тоді BMW на великій швидкості в'їхало у Volkswagen, який виїжджав з вулиці Зацепи та повертав ліворуч на Конякіна. 

Аварія на КонякінаАварія на Конякіна
 

Тепер на цьому перехресті встановили новий знак 4.2 «Рух праворуч», який зобов'язує водія повертати лише у правому напрямку. Дія знака не поширюється на транспортні засоби, що рухаються за встановленими маршрутами.

Новий дорожній знакНовий дорожній знак
 

Лучани ж нарікають на встановлення нового знака. У коментарях в одній із фейсбук-спільнот пишуть, що він зовсім не потрібен, а ДТП там стаються через припарковані вантажні автомобілі. За словами містян, габаритний транспорт перешкоджає нормальному огляду проїжджої частини.

Коментарі у фейсбук-спільнотіКоментарі у фейсбук-спільноті
 

Нагадаємо: у Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Карпенка-Карого, біля Варшавського ринку. Водіїв з автомобілів довелося діставати рятувальникам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024