Поділитись:

У Луцькому клінічному пологовому будинку для пацієнток на Великдень приготували подарунки (фото)

Неділя, 16 квітня 2023, 17:13
У Луцькому клінічному пологовому будинку для пацієнток на Великдень приготували подарунки (фото)

У Луцьку в клінічному пологовому будинку для пацієнток, які змушені були зустрічати Великдень у медзакладі, приготували святкові подарунки.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці медзакладу.

Великодні паски та крашанки освятив священник, а вже згодом їх передали для пацієнток.

«У цей важкий період боротьби за нашу країну ми мусимо не тільки захищатися від ворога, але і народжувати нове вільне молоде покоління. Бажаємо Вам знайти в собі сили на духовному рівні та підтримувати один одного і наших воїнів-захисників!», – йдеться в дописі.

У Луцькому клінічному пологовому будинку для пацієнток на Великдень приготували подарунки (фото)У Луцькому клінічному пологовому будинку для пацієнток на Великдень приготували подарунки (фото)У Луцькому клінічному пологовому будинку для пацієнток на Великдень приготували подарунки (фото)У Луцькому клінічному пологовому будинку для пацієнток на Великдень приготували подарунки (фото)У Луцькому клінічному пологовому будинку для пацієнток на Великдень приготували подарунки (фото)У Луцькому клінічному пологовому будинку для пацієнток на Великдень приготували подарунки (фото)У Луцькому клінічному пологовому будинку для пацієнток на Великдень приготували подарунки (фото)У Луцькому клінічному пологовому будинку для пацієнток на Великдень приготували подарунки (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024