Поділитись:

Як бійці Волинської бригади тероборони освячували паски на Сході (фото)

Неділя, 16 квітня 2023, 08:00
Як бійці Волинської бригади тероборони освячували паски на Сході (фото)

Цьогоріч бійці та бійчині Волинської бригади тероборони відзначають Великдень за понад тисячу кілометрів від рідних домівок. Відзначають в умовах, максимально віддалених від святкових – в умовах війни.

Однак навіть на Сході України капелани знайшли можливість освятити паски та привітати особовий склад з Воскресінням Христовим. Як це було, показали в пресслужбі 100 окремої бригади ТРО. 

«Ми неодмінно вистоїмо і повернемося на рідну Волинь! Повернемося з Перемогою! З правом відзначати усі наступні Великодні у колі своїх родин! І з правом жити у великій та вільній Україні!» – йдеться у повідомленні. 

Як бійці Волинської бригади тероборони освячували паски на Сході (фото)Як бійці Волинської бригади тероборони освячували паски на Сході (фото)Як бійці Волинської бригади тероборони освячували паски на Сході (фото)Як бійці Волинської бригади тероборони освячували паски на Сході (фото)Як бійці Волинської бригади тероборони освячували паски на Сході (фото)Як бійці Волинської бригади тероборони освячували паски на Сході (фото)Як бійці Волинської бригади тероборони освячували паски на Сході (фото)Як бійці Волинської бригади тероборони освячували паски на Сході (фото)Як бійці Волинської бригади тероборони освячували паски на Сході (фото)Як бійці Волинської бригади тероборони освячували паски на Сході (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів