Поділитись:

У Луцьку нічна погоня за п'яним на BMW закінчилася тараном (відео)

П'ятниця, 14 квітня 2023, 14:52
У Луцьку нічна погоня за п'яним на BMW закінчилася тараном (відео)

У Луцьку п'яний водій на BMW влаштував втечу від правоохоронців – погоня завершилась зіткненням зі службовим авто.

Про це інформує ВСН.

Ввечері у четвер, 13 квітня, патрульним повідомили, що на стоянці біля одного із супермаркетів міста на вулиці Рівненській у Луцьку водій автомобіля BMW перебуває у стані алкогольного сп’яніння. 

Оглянувши прилеглу територію, інспектори виявили транспортний засіб. Після чого увімкнули проблискові маячки синього та червоного кольору й подали спеціальний звуковий сигнал про зупинку. Водій не реагував та продовжував здійснювати рух, ігноруючи законну вимогу поліцейських.

Інспектори прийняли рішення про негайну зупинку автомобіля правопорушника. Після чого 36-річний керманич здійснив зіткнення зі службовим авто поліцейських, яке рухалося з увімкненими спецсигналами.

Водія затримали, він і справді мав ознаки сп’яніння. Згодом патрульні з’ясували, що чоловік вже вдруге протягом року керував автомобілем у стані сп’яніння.

На правопорушника охоронці правопорядку склали ряд адміністративних матеріалів, зокрема за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння, вдруге протягом року), за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило механічні пошкодження транспортних засобів) та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів