Поділитись:

Волинського депутата помітили на елітному курорті у Франції (відео)

П'ятниця, 14 квітня 2023, 12:01

Під час новорічних свят депутата Володимирської міської ради від партії «Сила і честь», бізнесмена Валерія Зінкевича помітили на одному з найпрестижніших гірськолижних курортів «Куршевель», що у Франції.

Про це йдеться у сюжеті «Української правди».

Журналісти видання проводили власне розслідування на гірськолижному курорті й з'ясовували, хто з українських політиків вирішив провести там новорічні свята. Їм вдалось помітити чоловіка, який був дуже схожий на волинського депутата Валерія Зінкевича, тому розслідувачі звернулися за коментарем до політика. Вони поцікавились у нього, яким чином він зміг виїхати з країни.

«Я не розумію, по якому питанню ви до мене дзвоните і хто ви таких. Мені це взагалі нічого не говорить, я вас не знаю. Про що я можу з вами говорити? Ну, тоді всьо, пака», – прокоментував політик.

Довідково:
Зінкевич Валерій Олексійович – депутат від фракції «Сила і честь» у Володимирській міській раді. Вже понад 26 років займається підприємництвом. За даними аналітичної системи YouControl, основний вид діяльності – роздрібна торгівля меблями, освітлювальним приладдям та іншими товарами для дому.
Депутатську кар'єру розпочав з 2010 року.

Нагадаємо: Президент України Володимир Зеленський своїм указом ввів у дію рішення РНБО про заборону виїзду за кордон українським високопосадовцям, правоохоронцям, суддям та іншим представникам державних органів влади. Тепер чиновники можуть виїхати за кордон лише у робоче відрядження, проте вони продовжують нехтувати рішенням Ради нацбезпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
20:57