Поділитись:

Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)

Автор: Ольга Зейлик |
П'ятниця, 14 квітня 2023, 09:16
Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)

Традиційно за кілька днів до Великодня соцмережі накриває хвиля світлин з красивущими пасками.

Пенетоне, краффіни, коломба, калачі – волинські господині і господарі не бояться експериментувати. А ще – відроджувати давні традиції. Тому не бракує й фото традиційних українських пасок – класичної і сирної.

Сторінки земляків рясніють знімками щедро вбраного великоднього хліба. Пропонуємо й вам насолодитися естетикою передвеликодньої метушні.

Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено)Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено) Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено) Волиняни масово хизуються своїми пасочками в соцмережах (фото, оновлено) 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів