Поділитись:

Очільник волинських патрульних розповів про факти злісної непокори (відео)

Четвер, 13 квітня 2023, 21:45
Очільник волинських патрульних розповів про факти злісної непокори (відео)

Очільник Волинських патрульних розповів про факти злісної непокори. Каже, що у порівнянні з аналогічним періодом у 2022 році за цей рік кількість ДТП значно зросла і факти непокори поліції теж.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі КонкурентTV гостем програми був начальник Управління патрульної поліції у Волинській області Дмитро Мокич

«В нас на початку війни люди були більш дисципліновані, в людей був більший страх. І люди розуміли, що основний захисник для них – це патрульна поліція, військові та інші формування з безпеки порядку. А зараз, чомусь, це забули. Забули ті моменти, коли люди почали масово тікати, був страх», – каже Дмитро Мокич.

Дмитро Мокич зазначив, що в момент початку війни, не лише на Волині, але й по всій Україні патрульні поліцейські були першими, хто прибуває на виклики. І зараз, ризикуючи своїм життям, працівники поліції продовжують рятувати людей, зокрема і під час обстрілів. Також керівник патрульної поліції наголосив, що жоден з поліцейських, з початком повномасштабного вторгнення, не залишив місце своєї служби і далі продовжував виконувати свої обов’язки згідно з присягою.

«Мені прикро, з того, що  люди дозволяють собі вчиняти злісну непокору і проявляти неповагу до працівників поліції та інших державних службовців з системи МВС: ДСНС, прикордонники, військові. До військових взагалі окреме ставлення, тому що ми повинні завдячувати їм своїм життям і спокоєм у нашому місті. А патрульні поліцейські завжди підставлять плече, подадуть руку в тяжкий, скрутний момент», – каже керівних волинських патрульних.

Також під час інтерв’ю Дмитро Мокич розповів про поліцейських з Волині, що виконують бойові завдання на фронті. Детальніше  – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів