Поділитись:

Поліція охорони Волині: безпеку свого житла довірили майже п'ять тисяч волинян*

Вівторок, 11 квітня 2023, 12:46
Поліція охорони Волині: безпеку свого житла довірили майже п'ять тисяч волинян*

Забезпечення безпеки майна  громадян та інших форм власності, попередження правопорушень і їх припинення, охорона громадського порядку – ось перелік тих завдань, над вирішенням яких щодня працюють підрозділи Управління поліції охорони Волинської області.

«Мешканцям Волинської області доступний весь спектр наших послуг: від охорони житла до персональної охорони фізичної особи. Найпопулярнішою послугою є охорона житла громадян. Хочемо, щоб люди спокійно йшли на роботу чи навчання, їхали у відпустку і не думали, що до їхньої оселі можуть завітати непрохані гості.

За допомогою найсучасніших засобів охоронної сигналізації та мобільності наших груп реагування ми забезпечуємо охорону квартир та будинків громадян від несанкціонованого проникнення. Плата за охорону квартири сьогодні складає від 300 грн на місяць», – каже начальник Управління поліції охорони Волинської області полковник поліції Ярослав Косинець.

Поліція охорони області надає громадянам повний комплекс охоронних послуг. За останніх п’ять років служба пройшла два етапи модернізації та технічного переоснащення. Оптимізація роботи та створення зручних надійних послуг охорони для замовника – кредо поліції охорони.

«Коефіцієнт надійності нашої роботи 99,9%», – запевняють у службі.

Крім того, при Департаменті поліції охорони створили Центр сертифікації та випробування обладнання охоронного призначення, функціонує цілодобова безкоштовна телефонна «гаряча» лінія» 9899, з якої можна отримати будь-яку інформацію про діяльність та послуги поліції охорони. 

На сьогодні безпеку свого житла поліції охорони довірили майже 5 тисяч волинян.

Нагадуємо, що до 30 квітня 2023 року діє всеукраїнський проєкт «Варта вашої оселі». Для мешканців, які оформлять заявку на обладнання свого житла сигналізацією, вартість монтажних робіт складе лише 99 гривень. 

Детальніше дізнатися про всі послуги поліції охорони можна на сайті https://securitypolice.com.ua, або за номером телефону - 9899 (безкоштовно з мобільних).

 

Надрукувати
мітки:
коментарів