Поділитись:

Аварія у Луцьку на Дубнівській: патрульні розповіли деталі (фото)

Вівторок, 11 квітня 2023, 12:22
Аварія у Луцьку на Дубнівській: патрульні розповіли деталі (фото)

Аварія на Дубнівській в Луцьку сталася через ненадання переваги в русі.

Нагадаємо, автопригода трапилася у понеділок, 10 квітня, на вулиці Дубнівській у Луцьку. Патрульні, які прибули на місце події, з’ясували, що 44-річний водій, виїжджаючи з житлової зони на головну дорогу, не пропустив автомобіль марки Volkswagen, – повідомили у пресслужбі волинських патрульних.

«Відбулося зіткнення, унаслідок якого транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На щастя, ніхто з учасників події не травмувався. Під час перевірки документів виявилося, що в кермувальника Skoda також відсутній чинний страховий поліс. Крім того, номерний знак його автомобіля не відповідав реєстраційним документам», – йдеться у повідомленні.

На чоловіка інспектори склали адмінматеріали за ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП.

Аварія у Луцьку на Дубнівській: патрульні розповіли деталі (фото)Аварія у Луцьку на Дубнівській: патрульні розповіли деталі (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів