Поділитись:

Наскрізне поранення грудей: на Волині 25-річний військовослужбовець хотів застрелитись (відео)

Понеділок, 10 квітня 2023, 21:49
Наскрізне поранення грудей: на Волині 25-річний військовослужбовець хотів застрелитись (відео)

Фото ілюстративне 

На Волині в одному з сіл Ковельського району 25-річний військовослужбовець намагався вчинити самогубство.  

Про це йдеться у сюжеті телеканалу Аверс. 

У Волинській поліції розповіли, що чоловік наразі мотивів своїх дій і подробиць інциденту не розповідає. Відомо, що поранений військовий із Чернівецької області.

«Подія трапилася 8 квітня в одному з сіл Ковельського району. Там чоловік 1997 року народження скоїв спробу самогубства. Він одразу ж був доставлений до Любомльської лікарні. Зараз перебуває в одному з медичних закладів у Луцьку. Загрози його життю наразі немає. Обставини встановлюються. Слідчі за цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК України (замах на самогубство)», – повідомила речниця Головного управління національної поліції у Волині Ольга Бузулук.

Наголосила, що чоловік поки не надає свідчення, і всі деталі будуть з'ясовані пізніше. 

В обласній клінічній лікарні повідомили, що його поранення наскрізне. 

«Орієнтовно, стан середньої важкості. Наскрізне кульове поранення лівої половини грудної клітки. Його стан протягом доби стабілізувався у реанімаційному відділенні»,  – розповів медичний директор з хірургічної допомоги ВОКЛ Микола Галей. 

Нагадаємо: на Волині військовослужбовець, який виконував роботи на екскаваторі, підірвався на міні. На щастя, він не постраждав. Однак начальника прикордонної застави, який прибув на місце інциденту, через деякий час знайшли застреленим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів