«Дешевше, ніж чашка кави»: West Auto Hub пропонує найкращі умови для продажу автівок*

Середа, 12 квітня 2023, 14:32

West Auto Hub – це компанія, яка займається імпортом авто із закордону. Проте спеціалісти фірми можуть допомогти вам з продажем власного автомобіля. Спеціально для цього у них є широкий спектр послуг: від розміщення на маркетплейсах до комплексної перевірки у власній сертифікаційній лабораторії.

Продавати автомобіль за допомогою автомаркету можна не тільки двічі на тиждень, адже West Auto Hub надає послуги з продажу цілий тиждень. А така послуга коштує всього від 33 гривень на день. Як зазначає менеджер з продажу автомаркету Богдан Ткачук, це навіть дешевше, ніж купити чашку кави.

«Наші клієнти продають свої авто від 33 гривень в день, і це дешевше, ніж чашка кави. За це ви отримуєте розміщення авто на популярних маркетплейсах, соціальних мережах та продаж в онлайн каталозі wah.ua», – каже спеціаліст.

Богдан Ткачук
 

Аби швидко та якісно продати вашу автівку, експерти автомаркету розміщують оголошення у найпопулярніших соціальних мережах, де його побачать понад 400 тисяч людей. Інстаграм та фейсбук-каталог, розміщення підбірок авто в YouTube Shorts та TikTok – усі ці майданчики до ваших послуг. Крім того, для вас відкритий доступ до продажу в онлайн каталозі wah.ua. А оголошення з автівкою виводяться на екранах біля сервісного центру МВС та в кафе на його території.

 

Також інформацію про авто розміщуватимуть у спеціально створеному додатку для IOS та Android від West Auto Hub, яким уже користуються тисячі людей для вибору та покупки автомобілів.

У вартість розміщення оголошення входить професійна фотосесія транспортного засобу. Майстри своєї справи зроблять якісні знімки автівки та прикріплять їх до об'яви. Авто продаються 7 днів на тиждень, а не лише в четвер та неділю. Вам не потрібно мерзнути, стояти під дощем чи палючим сонцем. До того ж, автомобілі припарковані на бруківці, а не катаються по багнюці чи щебеню, що тільки псує їх вигляд. Ба більше, вони знаходяться під цілодобовою охороною професіоналів, тому вам не потрібно перейматися за їх безпеку.

 

Оскільки West Auto Hub знаходиться у дуже вигідній локації з проїзною трасою, вам не потрібно їхати через усе місто, щоб потрапити, наприклад, у сервісний центр. Адже поряд з автомаркетом знаходяться і митниця, і сам центр.

До речі, спеціально для потенційних покупців на місці є сертифікаційна лабораторія, де можна провести огляд автомобіля за такими пунктами:

  • зовнішній огляд на наявність дефектів;
  • оцінка лакофарбового покриття;
  • параметри гальмівної системи;
  • електронна діагностика бортових систем автомобіля;
  • визначення та регулювання тиску в шинах;
  • параметри підвіски, амортизаторів, стан наконечників рульових тяг;
  • люфт рульового керування;

Якщо ж покупець захоче більш детальну оцінку, то на території автомаркету розташована експертна служба, яка перевірить автівку та надасть відповідну довідку.

 

West Auto Hub може за потреби проводити віддалений продаж вашого транспортного засобу. Ви лише раз привозите автівку для фотосесії, аби її змогли розмістити на усіх необхідних ресурсах, і не залишаєте її на місці. Таким чином ви користуєтеся машиною поки та продається. Мінімальний термін замовлення такої послуги – один місяць.

Для колег у сфері продажу автомобілів у West Auto Hub також є що запропонувати. Одна з таких послуг – оренда місця для вашого транспортного засобу. Якщо ж ви продаєте автівки, але не маєте місця для їх реалізації – можна орендувати на території автомаркету. Спеціалісти можуть додати ваші фото, бренд, лого та рамки, а продавати будете самостійно.

 

Залишити заявку на продаж автівки можна за посиланням, або ж відвідавши автомаркет у селі Струмівка, вул. Рівненська, 74. На вас чекатимуть:

  • Пн Пт: 9:00 – 18:00
  • Сб: 9:00 15:00
  • Нд: 9:00 – 14:00

Або ж отримати консультацію за телефоном – 080 021 20 30.

Поки ви займаєтесь своїми справами West Auto Hub робить продаж автомобіля зручним та комфортним для вас.