Приїхав на бронеавтомобілі: прикордонник освідчився своїй коханій (фото, відео)

Неділя, 09 квітня 2023, 18:53

Прикордонник Марат на бронеавтомобілі з букетом і каблучкою освідчився своїй коханій Аліні.

Про це повідомили на сайті Держприкордонслужби.

Стосунки Марата та Аліни пройшли усі рівні перевірки на міцність. Вона пережила окупацію у прикордонній з ворогом області, він, офіцер-прикордонник – тяжкі бої за рідну землю.

«Морально було дуже важко, молилася щосекунди, щоб все було добре, я чекала на нього, не випускала із рук телефон, чекала дзвінка бодай на мить, аби почути його голос та добру звістку», – каже вже наречена Аліна.

Марат згадує, що під час обстрілів на позиціях дав собі слово повернутися та одружитися – бо без неї ніяк. І обов’язково виграти війну, щоб діти народжувалися у мирній і процвітаючій Україні.

 

Каблучку Марат обрав ще декілька місяців тому, а весь цей час – чекав можливості освідчитися.

І нарешті – він повернувся. Що війна змінила в їхніх взаєминах – вони більше не вважали один одного просто другом чи знайомим, вони стали для іншого опорою, підтримкою та коханням. А коли вона поряд з ним – вона найщасливіша дівчина на світі.

 

Збирали прикордонника на заручини мало не усім підрозділом – побратими допомогли з букетом, керівник надав транспорт та вільний час, адже обстановка у прикордонні завжди напружена. Для Аліни пропозиція у такий спосіб була несподіванкою і неймовірним сюрпризом.

Одружитися молодята планують влітку, а поки роблять усе можливе, щоб весілля святкувати у мирній і вільній Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: