Поділитись:

У Луцьку комунальники залишили після себе гору сміття (фото)

Вівторок, 04 квітня 2023, 09:44
У Луцьку комунальники залишили після себе гору сміття (фото)

У Луцьку муніципали змусили працівників ЖКП прибрати територію після підрізання дерев на території загального користування.

Про це у вівторок, 4 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

До муніципалів надійшла скарга щодо зрізаного та зваленого гілля, яке ніхто не прибирає з території загального користування на вулиці Коновальця, 10, у Луцьку.

В ході розгляду звернення  інспектор відділу «Група швидкого реагування» за вказаною адресою виявив звалене гілля та деревину на території загального користування.

Як встановили муніципали, працівники ЖКП №3 здійснювали підрізання дерев на території, яку обслуговують, проте гілля після себе не прибрали. За порушення вимог  п.п. 2.5.5.1.2 Правил благоустрою міста Луцька майстру комунального підприємства видали припис з вимогою здійснити прибирання.

«Оскільки умови припису були виконані, відповідальній особі вдалось уникнути адміністративної відповідальності, а комунальна територія набула належного санітарного стану!», – зазначили у департаменті.

У випадку виявлення порушень лучан закликають повідомляти про це у департамент муніципальної варти за  телефонами: 067 000 0 679, 066 102 1 102.

У Луцьку комунальники залишили після себе гору сміття (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів