Поділитись:

Як записатися онлайн до профільного лікаря без направлення*

Понеділок, 03 квітня 2023, 16:26
Як записатися онлайн до профільного лікаря без направлення*

Складна система направлень до вузьких фахівців через сімейного лікаря багатьом українцям не підходить: втрата часу на проміжний візит, лікування починається з відстрочкою. Сервіс Лікарні.com виключає багатоступінчастий доступ до лікарської допомоги: запис до лікаря онлайн займає кілька хвилин.

У якому разі доцільно записатися до лікаря онлайн?

Більшість пацієнтів мають хронічні захворювання або перебувають у стадії ремісії. Загострення чи поява знайомих симптомів – привід звернутися за своєчасною допомогою, швидко виробити стратегію лікування з урахуванням актуальних препаратів та методик.

В Україні тисячі вимушених переселенців. Пошук сімейного лікаря та підписання декларації займають час. Допомога травматолога, хірурга, отоларинголога, невропатолога, кардіолога потрібна негайно. Лікарні.com забезпечує швидкий контакт іногороднього пацієнта з профільним місцевим фахівцем.

Для встановлення діагнозу, перед операцією, для визначення плану лікування лікарі призначають спеціалізовані діагностичні дослідження. У системі Лікарні.com пошук найближчого діагностичного центру з апаратами УЗД, МРТ, КТ, доплерографії, бронхоскопії, рентгеноскопії можна знайти за кілька хвилин.

Чим корисний пацієнтам портал Лікарні.com?

Фактично це український маркетплейс медичних послуг зі зручною пошуковою системою. Портал доступний 24/7, легко знайти лікаря біля власної домівки, в незнайомому місті або для рідних в іншому регіоні. Усі представлені спеціалісти та клініки внесені до Реєстру МОЗ, мають ліцензії на провадження медичної діяльності.

Варіанти пошуку лікаря або діагностичного дослідження у системі Лікарні.com:

  1. Алфавітний перелік лікарських спеціальностей від алерголога до хірурга;
  2. Детальний перелік видів функціональної діагностики, що сформований за принципом дослідження: магнітно-резонансна томографія, рентген, дуплексне сканування, УЗД, ендоскопія, нейросонографія.
  3. Комплексний пошук регіоном, містом, районом, за профілем лікарської допомоги.
  4. Вільний пошук за ключовими словами.

Кожен лікар, клініка та діагностичний центр представлені коротким описом із зазначенням адреси, видів діяльності, рівня обладнання. Система інформує, скільки пацієнтів звернулися за допомогою через Лікарні.com. Рейтинг за системою п'ять зірок фіксує об'єктивну оцінку рівня спеціаліста та клініки. Система пошуку та запису до лікарів доступна у вигляді онлайн-порталу та мобільного додатка.

Надрукувати
мітки:
коментарів