Поділитись:

Під Бахмутом загинули лучани Тарас Брайловський та Ігор Дзіх

Понеділок, 03 квітня 2023, 12:30
Під Бахмутом загинули лучани Тарас Брайловський та Ігор Дзіх

Поблизу селища  Хромове, що під Бахмутом у Донецькій області, в один день загинули двоє лучан – 41-річний Тарас Брайловський та 46-річний Ігор Дзіх.

Про це у понеділок, 3 квітня. повідомив у телеграмі Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«На жаль, маємо ще втрати», – написав він.

Лучанин Брайловський Тарас Михайлович, 5 серпня 1981 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду стрільця. Солдат Брайловський загинув 1 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі селища Хромове Бахмутської міської громади Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Лучанин Дзіх Ігор Васильович, 30 січня 1977 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду навідника кулеметного відділення взводу вогневої підтримки. Старший солдат Дзіх загинув 1 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі селища Хромове Бахмутської міської громади Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів