Поділитись:

Труп в туалеті: у Луцьку жінка до смерті забила палицею чоловіка (відео)

Понеділок, 03 квітня 2023, 10:25
Труп в туалеті: у Луцьку жінка до смерті забила палицею чоловіка (відео)

Фото ілюстративне

У Луцьку 34-річна жінка до смерті відлупцювала палицею 42-річного чоловіка, після чого перетягнула його тіло в туалет, де його згодом і виявили.

Про це у понеділок, 3 квітня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

«Учора на лінію 102 надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка у приміщенні туалету в Луцьку. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили на голові померлого забої, окрім того, тіло було в неприродній позі», – йдеться у повідомленні. 

Особу чоловіка встановили – ним виявився 42-річний лучанин. Правоохоронці опитали свідків та жителів прилеглих будинків, опрацювали й коло знайомих загиблого.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що спричинила тяжкі тілесні ушкодження чоловікові його знайома, 34-річна лучанка, з якою він зустрічався напередодні. Жінка завдала декілька ударів дерев’яною палицею по голові потерпілого, травми виявилися несумісними з життям.

Згодом тіло чоловіка лучанка перемістила до туалету.

Жінку затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про оголошення їй підозри за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів