Поділитись:

Ожеледь та дощ з переходом у сніг: водіїв на Волині попереджають про негоду

Понеділок, 27 березня 2023, 17:00
Ожеледь та дощ з переходом у сніг: водіїв на Волині попереджають про негоду

На Волині водіїв попереджають про погіршення погодних умов.

Про це інформує служба автомобільних доріг у Волинській області.

Синоптики попереджають, що у зв’язку з виходом активного циклону з Балкан, на території Волинської області очікуються складні погодні умови.

«Сьогодні ввечері зі збереженням вночі 28 березня прогнозується значний дощ з переходом у сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь.Прогнозується утворення снігового покриву висотою 1-5 сантиметрів. До того ж, буде доволі вітряно», – йдеться в повідомленні.

Водночас очікується значне похолодання: вночі стовпчики термометрів опускатимуться до позначок 0-5° морозу, вдень температура повітря становитиме 0-5° тепла.

За таких складних погодних умов на автошляхах можлива ожеледиця.

Волинські дорожники моніторять стан дорожнього покриття і готові за потреби проводити обробку автошляхів державного значення протиожеледними матеріалами та розчищати їх від снігу.

«Водіям при плануванні поїздок радимо зважати на погодні умови та закликаємо бути максимально обачними за кермом», – зазначають у службі доріг.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення області телефонуйте на цілодобову гарячу лінію дорожників за номером +38 067 400 60 80.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів