Поділитись:

Фотошоп не вдався: у серіалі СТБ обличчя російського актора замінили українським (фото)

Неділя, 26 березня 2023, 12:56
Фотошоп не вдався: у серіалі СТБ обличчя російського актора замінили українським (фото)

На телеканалі СТБ покажуть серіал з російським актором, який підтримує війну в Україні. Його обличчя кіноділки змінили за допомогою технологій.

Про це розповідає Главком.

На телеканалі СТБ стартує показ серіалу «Останній лист коханого». Одну з головних ролей в кінокартині зіграв російський артист Прохор Дубравін. Телеканал не наважився випускати в ефір кіно з росіянином, однак не придумав нічого іншого, ніж з допомогою комп'ютерних технологій змінити обличчя артисту.

Фотошоп не вдався: у серіалі СТБ обличчя російського актора замінили українським (фото) 

У себе на фейсбук-сторінці на це неподобство звернув увагу український актор Петро Крилов.

«Здавалося, все добре: на нас чекає український драматичний серіал з класними акторами. Але є одна проблема: одного з героїв не існує, це діпфейк (методика синтезу зображення людини, яка базується на штучному інтелекті). Насправді це російський актор Прохор Дубравін, який дуже багато років знімався в Україні, однак після вторгнення жодним словом не обмовився про війну. І тепер на своїй сторінці в соцмережі він вітає росіян з днем перемоги. Невже Прохор зробив пластичну операцію, щоб з'явитися в українському серіалі? Ні! Це зробив телеканал СТБ. Після скандалу з серіалом «Кріпосна» канал дуже обережно ставиться до появи росіян у своїх продуктах, – йдеться в дописі.

Каже, що обличчя, яким замінили Дубравіна, взяли у актора Дмитра Саранскова.

Прохор ДубравінПрохор Дубравін
 
Дмитро СарансковДмитро Сарансков
 

Українські актори ж закликають СТБ не випускати в ефір серіал.

Акторка Анастасія Цимбалару на своїй сторінці в Інстаграм закликала українців не дивитися серіал.

«Закликаю не дивитися серіали з російськими акторами. Навіть якщо на їх пику натягнули маску», – написала акторка.

Ксенія Вертинська теж висловилась, щодо цього приводу. Каже, що телеканалу подобається пробивати дно.

«Каналу СТБ подобається пробивати дно. На пику російського актора накладати обличчя українця, щоб що? Щоб у черговий раз зробити з нас дебілів? Сором», – висловилася акторка Ксенія Вертинська.

Актор Артур Логай  у фейсбуці написав, що від телеканалу СТБ просять офіційного пояснення їхніх дій та видалення даного продукту з усіх українських майданчиків

«Через більше, ніж рік великої війни, канал СТБ вважає, що допустимо пускати в український етер серіал із російським актором, коли країна бореться за виживання із агресором. Ми вважаємо це неприпустимим і рішуче виступаємо проти показу цього серіалу в будь-якому вигляді, на будь-якій платформі, що транслюється в Україні. Від телеканалу СТБ ми просимо офіційного пояснення їхніх дій та видалення даного продукту з усіх українських майданчиків та визнання неприпустимості подібних дій надалі», – написав актор.

Тим часом Прохор Дубравін написав на своїй сторінці в Інстаграм, що дізнався про те, що його залишили в українському серіалі, з соцмереж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 березня 2024
13 березня 2024
05 грудня 2023
25 вересня 2023
25 липня 2023
11 липня 2023
06 квітня 2023
25 березня 2023
20 лютого 2023
26 січня 2023