Поділитись:

На Київщині дівчина вбила колишнього, надіславши отруєний алкоголь як «приз» (фото, відео)

Субота, 25 березня 2023, 21:04
На Київщині дівчина вбила колишнього, надіславши отруєний алкоголь як «приз» (фото, відео)

На Київщині дівчина отруїла свого колишнього, внаслідок чого він помер. Вона створила акаунт «магазину» у соцмережі, де провела «розіграш» і обрала переможцем хлопця, а далі відправила йому як «приз» отруєний алкоголь. Відомо, що вона отруїла ще п'ятьох людей. 

Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

За даними слідства, підозрювана вирішила помститися колишньому хлопцю за нескладене особисте життя.

«Вона додала у пляшку з алкоголем високотоксичну хімічну речовину, яку спеціально придбала напередодні. Надалі створила у соцмережі акаунт нібито магазина, який проводив розіграш до свята. Серед переможців вона визначила зокрема мешканця Київщини, з яким колись перебувала у стосунках», – йдеться у повідомленні.

Підозрювана написала йому повідомлення, що він є переможцем розіграшу, та отримає на поштове відділення подарунок – пляшку алкоголю і шоколад.

Після отримання «виграшу» і вживання частини вказаного алкогольного напою самопочуття чоловіка різко погіршилося, у нього випало волосся. Він амбулаторно проходив лікування, а згодом був госпіталізований до медичного закладу, де впав у кому та помер.

«Свої дії жінка ретельно планувала та вживала заходи для конспірації. На сьогодні слідству відомо про ще одне аналогічне отруєння. Потерпілі також потрапили до лікарні після вживання «свого виграшу», – додали правоохоронці.

У Головному управлінні Нацполіції Київщини зазначили, отруїлися ще 5 людей. Зокрема деякі постраждалі теж випили алкоголь, який отримали як «приз». Одна з жінок в опублікованому поліцією відео розповіла, що в неї випало волосся.

Лікарка зазначила, що стан отруєного чоловіка дуже швидко погіршувався. Результат аналізів показав, що отруйною речовиною був талій, а через високу концентрацію металу «пацієнт просто був приречений». 

Дівчині оголосили підозру за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). За це їй загрожує від 7 до 15 років ув’язнення. Наразі підозрюваній обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На Київщині дівчина вбила колишнього, надіславши отруєний алкоголь як «приз» (фото, відео)На Київщині дівчина вбила колишнього, надіславши отруєний алкоголь як «приз» (фото, відео)На Київщині дівчина вбила колишнього, надіславши отруєний алкоголь як «приз» (фото, відео)На Київщині дівчина вбила колишнього, надіславши отруєний алкоголь як «приз» (фото, відео) 

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 квітня 2024
09 квітня 2024
06 квітня 2024
03 квітня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
20 березня 2024
17 березня 2024
01 березня 2024