Поділитись:

«Metro» продовжує працювати в росії: що кажуть в українській компанії (відео)

П'ятниця, 24 березня 2023, 18:46
«Metro» продовжує працювати в росії: що кажуть в українській компанії (відео)

Мережа магазинів Metro Cash & Carry продовжує свою діяльність на території росії та активно розвиває свої проєкти. На території рф у магазинах Metro приймається оплата картками «Мір». Відповідно до цього, Національне агентство з питань запобігання корупції внесло компанію до переліку міжнародних спонсорів війни. 

Відомо, що мережа магазинів також є в Луцьку. 

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» дізналися у керівництва луцького Metro про функціонування компанії під час повномасштабного вторгнення та про їх позицію відносно заяви головного офісу Metro про продовження роботи мережі в росії.

Керівниця магазину «Metro Луцьк» Ірина Старовська повідомила, що компанія «Metro UA» не згодна з рішенням материнської компанії продовжувати роботу на території РФ. 

«Компанія «Metro Україна» категорично не згодна із позицією нашої материнської компанії щодо рішення не припиняти роботу на території російської федерації. Ми висловили свою позицію ще на початку повномасштабного вторгнення і наше рішення не змінне.Ми не припиняємо свою роботу на території Луцька, ми продовжуємо працювати. Наша команда працює на нашу державу», – сказала Ірина Старовська.

Детальніше – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів