Поділитись:

У Нововолинську горіла котельня на підприємстві (фото)

П'ятниця, 24 березня 2023, 14:17
У Нововолинську горіла котельня на підприємстві (фото)

У Нововолинську рятувальники майже дві години гасили пожежу, яка виникла у котельні місцевого підприємства.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У п'ятницю, 24 березня, у Нововолинську на вулиці Шахтарській виникла пожежа у приміщенні котельні місцевого підприємства. Повідомлення до служби 101 надійшло о 09:18, за викликом виїхали рятувальники міської 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини, їм на допомогу прибули вогнеборці 7-ї ДПРЧ м. Володимира, 18-ї ДПРЧ смт Іваничі та команда місцевої пожежної охорони с. Поромів. 

Пожежу локалізували о 10:21, ліквідували о 11:07. Потерпілих немає.

Вогнем пошкоджена покрівля будівлі, частина її дерев'яних конструкцій знищена (на площі близько 200 м2), пошкоджений твердопаливний котел.

Причину встановлюють фахівці, які увійшли до спеціальної комісії.

У Нововолинську горіла котельня на підприємстві (фото)У Нововолинську горіла котельня на підприємстві (фото)У Нововолинську горіла котельня на підприємстві (фото)У Нововолинську горіла котельня на підприємстві (фото)У Нововолинську горіла котельня на підприємстві (фото)У Нововолинську горіла котельня на підприємстві (фото)У Нововолинську горіла котельня на підприємстві (фото)У Нововолинську горіла котельня на підприємстві (фото)У Нововолинську горіла котельня на підприємстві (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів