Поділитись:

У новій книзі американського письменника Joey Florez буде згадка про війну в Україні

Середа, 22 березня 2023, 14:01
У новій книзі американського письменника Joey Florez буде згадка про війну в Україні

Джої Флорез (Joey Florez), який пише про психологію та цифрову культуру, згадає про війну в Україні у своїй новій книзі, яка вийде десь навесні 2023 року.

Книга буде посібником і коротким вступом до психології як наукової галузі. У своїй новій книзі «A Short Introduction to Psychology» він розповідає про історію галузі науки та дослідження.

Флорез, який відвідував Флоридський технологічний інститут у Сполучених Штатах, написав книгу для людей, які хочуть дізнатися більше про науку та тільки починають. Тут є все, що потрібно людям для досягнення успіху в одному місці. Він розповідає про найважливіші речі, які студенти повинні знати, простою англійською мовою без жаргону.

У своїй книзі Флорез розглядає праці Платона й Аристотеля, які висунули багато основних ідей, які досі визначають цю сферу. Ознайомившись із внеском таких вчених, як Декарт і Дарвін, автор розглядає, як психологія стала галуззю, дивлячись на роботи Вільяма Джеймса та Вільгельма Вундта. Потім він переходить до Зигмунда Фрейда та Карла Юнга, чиї ідеї були дуже важливими.

У наступних розділах він розповідає про те, як зародився біхевіоризм і як він змінився з часом, наприклад, як нейронаука стає все більш важливою. Розділи психологічних досліджень охоплюють такі теми, як мова, емоції, пам’ять і сприйняття, а також інтелект, особистість, стать, психічне здоров’я та розлади, аномальна психологія та способи її лікування та сон.

Люди очікують, що книга вийде навесні 2023 року. 

Психологічний сайт Mental Daily створив Флорез. Його роботи публікувалися в наукових журналах із експертними оцінками, а також у газетах, журналах і на телевізійних каналах новин. Флорез написав статті для HuffPost, Lifehack, Thrive Global і Engadget. Статті про його творчість опублікували українська газета «Газета» та інформаційне агентство РБК.

Взимку 2021 року Флорез подарував українцям способи покращити своє здоров’я та самопочуття.

Надрукувати
мітки:
коментарів