Поділитись:

У луцькому парку – небезпечна гойдалка (фото)

Автор: Максим Косюр |
Понеділок, 20 березня 2023, 16:10
У луцькому парку – небезпечна гойдалка (фото)

У луцькому парку, біля комплексу «Ротонда», в однієї з гойдалок – зламане кріплення.

Про це сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили очевидці.

Біля сімейного комлексу «Ротонда», що знаходиться в Центральному парку імені Лесі Українки, наші читачі помітили небезпечний атракціон. На фото видно, що кріплення гойдалки зазнало механічних ушкоджень та потребує ремонту. Адже навіть зараз на цій гойдалці бавляться діти, а в такому вигляді вона несе пряму загрозу їхньому життю та здоров'ю.

Зламане кріпленняЗламане кріплення
 

Директор комунального підприємства «Парки та сквери м. Луцька» Олександр Михалусь у коментарі нашим журналістам розповів, що зараз вони намагаються зв'язатися із власником атракціону. Він має слідкувати за його обслуговуванням, адже це не власність комунальників.

«Це качелі закладу «Ротонда», наші працівники вже на місці, та мають вилучити їх з користування, аби ніхто не травмувався. Шукатимемо контакти власників, щоб узгодити з ними це питання, адже вони мають їх обслуговувати та за потреби ремонтувати», – каже пан Олександр.

Олександр МихалусьОлександр Михалусь
 

Нагадаємо: сьогодні, 20 березня, у центральному парку розпочали реставрацію атракціонів, а станом на ранок вже демонтували майданчик для картингу та оглядове колесо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024