Поділитись:

«Під звуки пострілів і вибухів»: луцькі волонтери привезли допомогу на Донеччину (фото, відео)

Понеділок, 20 березня 2023, 16:45

Луцькі волонтери доставили гуманітарну допомогу у Донецьку область – це була їхня «найемоційніша» поїздка через близкість до фронту.

Про це написав у фейсбуці волонтер, співзасновник Громадянського руху «Свідомі» Михайло Наход.

«17 березня наша волонтерська команда Громадянський Рух "CВІДОМІ" доставила гуманітарну допомогу в Донецьку область. Це була найемоційніша поїздка, можна сказати «адреналінова», адже ми їхали в зони, наближенні до бойових дій на Донецькому та Бахмутському напрямку. Попри часті прильоти та звуки пострілів і вибухів неподалік, нам було спокійно, бо ми працювали разом з нашими волинськими військовими», – написав він.

Впродовж дня волонтери встигли доставити допомогу у п'ять локацій військовим та у два населених пункти цивільним, зокрема:

  • «сімейні пакунки» від американських партнерів Global Empowerment Mission роздали мешканцям села Костянтинопіль Волноваського району, які живуть поряд з зоною бойових дій та потребують допомоги та підтримки;
  • «сімейні пакунки» також завезли у місто Часів Яр, яке знаходиться за лічені кілометри від найгарячішої точки фронту – Бахмута.

Різні засоби та продукти харчування для військових з Волині волонтери передали:

  • лучанам з 53-батальйону 100-ї окремої бригади територіальної оборони та з 80-ї десантно-штурмової бригади на Бахмутському напрямку;
  • саперній роті 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша на Донецькому напрямку;
  • нашим прикордонникам, які несуть службу в районі Краматорська;
  • аеророзвідникам під Слов’янськом.

«Окрім того, по дорозі на Донеччину завезли корисні речі для земляків зі 118-ї механізованої бригади, які проходять бойове злагодження в центральній частині України, а на зворотній дорозі відвідали нашого друга Дмитра Безвербного, який проходить лікування в столичному госпіталі.

Віримо, що з приходом весни ми наближаємося до Перемоги, а тому не зменшуємо обертів та плануємо уже наступні поїздки.
Слава ЗСУ! Усе буде Україна!», – додав Михайло Наход.

         [image=166129]            

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів