Поділитись:

YouTube розблокував канал Трампа

Субота, 18 березня 2023, 00:09
YouTube розблокував канал Трампа

YouTube відновив обліковий запис колишнього президента США Дональда Трампа.

Це сталося більш як через два роки після того, як його було заблоковано через повстання в Капітолії США, – інформує УНН.

76-річний республіканський лідер, який знову балотується у президенти, не міг публікувати будь-який контент, а його 2,6 мільйона передплатників не могли коментувати відео.

YouTube відправив Трампа у блок через кілька днів після повстання 6 січня 2021 року, коли натовп його прихильників, які прагнули перешкодити підтвердженню його поразки на виборах Джо Байдену, штурмував Капітолій США у Вашингтоні.

Його було усунуто за публікацію контенту, який, за словами платформи, спровокував заворушення, додавши, що йому буде дозволено повернутися, коли «ризик насильства знизиться».

«Від сьогодні канал Дональда Дж. Трампа більше не обмежений і може завантажувати новий контент», – йдеться в заяві YouTube.

У YouTube додали, що «ретельно оцінили ризик насильства, що зберігається в реальному світі, врівноважуючи шанси виборців почути однаково думку основних національних кандидатів напередодні виборів».

YouTube є останньою з кількох платформ соціальних мереж, які відновили облікові записи Трампа після того, як вони були заморожені після повстання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів