Поділитись:

Вкрав у матері гроші і напився: як волинянин поцупив автомат у копа і втік (відео)

Середа, 15 березня 2023, 12:05

У селі Доросині Луцького району 37-річний дебошир вирвав з рук правоохоронця автомат і втік. Правоохоронців викликала місцева мешканка, мати зловмисника, бо той, будучи п’яним, почав простягати руки. Вже понад добу село «стоїть на вухах», поки поліція та нацгвардія шукають зловмисника

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Все сталося у хаті, де мешкає літнє подружжя та двоє синів, один з яких  Олександр Яворський. Він 13-го березня влаштував сімейний скандал. Батько каже: вкрав у матері 200 гривень і напився. З цього все і почалося. 

«Моя жінка викликала поліцію, бо син вкрав у неї 200 гривень і ніяк не хотів їх віддавати. То вже не вперше. Потім приїхала поліція, але деталей я не знаю, бо лежав у своїй кімнаті. Це все трапилось приблизно о десятій вечора», – каже батько Петро Яворський.

Щоб втихомирити сина, жінка на місце події викликала правоохоронців. Проте наряд поліції не зміг здолати дебошира. Наразі у селі перебуває кілька сотень правоохоронців, літають дрони, на кожному блокпості перевіряють автомобілі, але, на жаль, чоловіка досі не затримали. 

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 262 ККУ: за викрадення зброї зловмиснику загрожує позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.

Поліцейського, в якого відібрали автомат, відсторонили від роботи. Триває службова перевірка.

Якщо вам відомо, де перебуває зловмисник, просять зателефонувати до поліції за номерами +38(050)-662-73-22, +38(050)-601-52-10 або 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів