Поділитись:

У центрі Луцька спортмайданчик перетворився на «басейн» (фото)

Середа, 15 березня 2023, 11:14
У центрі Луцька спортмайданчик перетворився на «басейн» (фото)

Минулої доби волинські рятувальники відкачали понад дві тисячі кубометрів талої води, яка підтопила прибудинкові території волинян та спортмайданчик у Луцьку.

Про це у середу, 15 березня, повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 14 березня, підрозділи служби 101 Волині здійснили чотири виїзди для надання допомоги людям і проведення робіт із відкачування води з підтоплених прибудинкових територій.

Роботи проводились у селах Довжиця Камінь-Каширського району і Сокиричі Луцького району та у містах Камінь-Каширський та Луцьк. Зокрема, в обласному центрі підтопило спортивний майданчик поруч із входом до центрального парку міста.

До робіт залучались загалом чотири одиниці техніки, 12 бійців особового складу, було відкачано понад 2 тисячі метрів кубічних води.

У центрі Луцька спортмайданчик перетворився на «басейн» (фото)У центрі Луцька спортмайданчик перетворився на «басейн» (фото)У центрі Луцька спортмайданчик перетворився на «басейн» (фото)У центрі Луцька спортмайданчик перетворився на «басейн» (фото)У центрі Луцька спортмайданчик перетворився на «басейн» (фото)У центрі Луцька спортмайданчик перетворився на «басейн» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів