Поділитись:

На Волині попрощалися із 51-річним захисником Іваном Байцимом (фото)

Вівторок, 14 березня 2023, 18:23
На Волині попрощалися із 51-річним захисником Іваном Байцимом (фото)

У селі Чарторийськ Камінь-Каширського району попрощалися з солдатом Іваном Байцимом.

Про це 14 березня повідомили на фейсбук-сторінці Маневицької селищної ради.

«Іван Володимирович народився та виріс у селі Чарторийськ. Після строкової служби деякий час працював у Луцьку, але згодом повернувся до рідного села. Сім’ї своєї не створив, дітей не мав, батьки та рідні брати уже відійшли у вічність. Проживав у батьківському домі та займався господарством, допомагав односельчанам, не цурався ніякої роботи, був добрим душею та відкритим до спілкування. У 2015 році пішов добровольцем захищати рідну землю від російського загарбника. Під час бойових дій отримав контузію, проходив лікування», – повідомили у громаді.

У травні 2022 року  боєць знову пішов на фронт відстоювати незалежність та суверенітет України. 13 березня через хворобу перестало битися серце захисника.

Провести в останню дорогу 51-річного Івана Байцима прийшли родичі, односельчани, представники влади та військові побратими. Панахиду за упокій душі українського захисника відслужили у Свято-Успенському храмі, поховали з військовими почестями на місцевому кладовищі. Уся Маневицька громада у скорботі.

Вічна та світла пам’ять Воїну!

На Волині попрощалися із 51-річним захисником Іваном Байцимом (фото)На Волині попрощалися із 51-річним захисником Іваном Байцимом (фото)На Волині попрощалися із 51-річним захисником Іваном Байцимом (фото)На Волині попрощалися із 51-річним захисником Іваном Байцимом (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів