Поділитись:

Найчемніший з усіх: у Луцьку люди вражені водієм маршрутки (фото)

Автор: Максим Косюр |
Вівторок, 14 березня 2023, 14:48

У Луцьку водій однієї з маршруток вразив пасажирів своєю чемністю та завзятістю до роботи.

Про це пише користувачка фейсбук-групи «Теревені про Луцьк».

Валентина Дорожкіна зробила щемливий допис про водія, який кермував маршруткою №19 «Дачне-Жабка». Жінка пише, що водій дякував кожному пасажиру, який виходив з маршрутки. Це дивувало та викликало посмішку на обличчі в інших людей. 

«Хочу висловити щиру подяку водієві, на жаль, не знаю імені. Кожному, повторюю, к-о-ж-н-о-м-у пасажиру, який виходив з маршрутки, він дякував. "Приходьте ще! Завжди вам раді! Гарного вам дня!". Я всю дорогу посміхалася та раділа нашим щирим українцям», – йдеться у дописі.

 

Жінка також зробила «підпільне» фото цього чоловіка та прикріпила його до допису. 

У коментарях люди почали активно ділитися враженнями від поїздок з цим водієм. Виявилося, що багатьом така манера спілкуванння дуже подобається. Лучани зазначають, що було б не погано, аби кожен водій був настільки привітний. 

 

Лучанка Оксана пише, що під час однієї з поїздок вона задрімала в маршрутці. Водій тоді сказав, щоб та не хвилювалася, він розбудить її на потрібній зупинці.

«Теж з ним постійно їду на роботу, такий приємний і щирий. Одного разу задрімала, то він запитав де мене збудити. Сказав, що розбудить мене, як приїдемо до зупинки», – пише жінка.

 

Нагадаємо: дев'ятого березня у Луцьку почав курсувати новий приміський автобус №57 «Луцьк – с. Боголюби», на цей маршрут виділили чотири транспортних засоби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів