Поділитись:

Луцькрада відповіла на петицію щодо якості пасажирських перевезень

Середа, 25 січня 2017, 12:18

У Луцькій міській раді відповіли на петицію щодо контролю за якістю надання послуг перевезення міськими маршрутками.

Відповідь розміщена на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо: лучани просили контролювати якість надання послуг перевезення, зокрема перевіряти технічний стан маршруток; забезпечити щоденний огляд водіїв маршруток на відповідність допустимості їх керування транспортним засобом; впровадити систему обліку пасажиропотоку; встановити системи, які дозволять відстежувати місце перебування транспортного засобу; оголосити відкритий конкурс для бажаючих надавати послуги по перевезенню та надати громадськості можливість спостерігати за ходом проведення конкурсу.

У відповіді депутатів міської ради повідомляється, що Управлінням транспорту та зв'язку періодично здійснюються рейдові перевірки роботи автобусів у межах виконання умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом. За результатами перевірок складаються відповідні акти та виноситься приписи про усунення порушень.

"До складу конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника для роботи на маршрутах міста входять представники відповідних органів місцевого самоврядування, Укртрансбезпеки та громадських організацій. При цьому кількість представників громадських організацій становить не менше, як 50 % загальної кількості", – зазначається у документі.

Що стосується перевірки технічного стану автобусів, то ця функція покладена на управління Укртрансбезпеки у Волинській області.

Надрукувати
мітки:
коментарів