Поділитись:

У Ківерцях біля ліцею облаштували криту велопарковку на 40 місць (фото)

Субота, 11 березня 2023, 15:11

У рамках національної кампанії «Велосипедом до школи» на подвір'ї Ківерцівського ліцею №4 встановили велопарковку критого типу. Наступним буде створення тренувального майданчика на території закладу для проведення практичних занять з безпеки руху, підготовка веломенторів та проведення цікавих освітніх заходів для юних велосипедистів.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці навчального закладу.

Національна кампанія «Велосипедом до школи» відбулася в межах проєкту «Впровадження освіти з безпеки руху на велосипеді в українських школах», що реалізує U-Cycle за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Як повідомляє Суспільне, у проєкті взяли участь 140 учасників з усієї України. З них відібрали лише 15. Серед них Ківерцівський ліцей № 4, де навчається багато дітей з навколишніх сіл та доїжджають до школи велосипедами.

 

 

Школи-переможниці проєкту, серед яких Ківерцівський ліцей №4, отримають: сучасні велопарковки критого типу для довгострокового зберігання велотранспорту на 40 паркомісць; набір велоінструментів; два навчальні велосипеди з шоломами; допомогу в облаштуванні навчального майданчика; навчання і сертифікація веломенторів, методичні матеріали та менторську підтримку для 2-х вчителів.

Довідково:
Національна кампанія «Велосипедом до школи» відбувається в межах проєкту «Впровадження освіти з безпеки руху на велосипеді в українських школах. Сприяння сталій мобільності та покращенню безпеки дорожнього руху для дітей та молоді в Україні», що реалізує U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») в партнерстві з ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини. Кампанію «Велосипедом до школи» також підтримує програма МАТРА Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 квітня 2024
16 березня 2024
09 березня 2024
04 березня 2024
28 лютого 2024
19 січня 2024
20 грудня 2023
16 грудня 2023
08 грудня 2023
27 листопада 2023