Поділитись:

Нацрада відмовила каналу "112 Україна" у переоформленні ліцензій

Середа, 25 січня 2017, 11:03
Нацрада відмовила каналу «112 Україна» у переоформленні  ліцензій

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення знову відмовила телеканалу "112 Україна" у переоформленні регіональних ліцензій.

Про це йдеться в повідомленні Нацради.

"Національна рада 24 січня в черговий раз відмовила регіональним компаніям, які ведуть мовлення в цифровому багатоканальному мультиплексі МХ-5 з емблемою "112 Україна", – "Аріадна ТВ", "Лідер ТВ", "Партнер ТВ", "ТВ Вибір", "Новий формат ТВ" – у переоформленні ліцензій в частині зміни програмної концепції мовлення", – йдеться в повідомленні.

Як сказала заступник голови Національної ради Уляна Фещук, ці мовники щомісяця звертаються до регулятора з проханням про переоформлення ліцензій таким чином, аби вони цілком збігалися з програмною концепцією телеканалу "112 Україна" за супутниковою ліцензією. Однак такі зміни не відповідають умовам ліцензій регіональних мовників, які вони отримали на конкурсі.

"Представники компаній ухиляються від отримання кореспонденції від регуляторного органу із запрошенням їх на засідання і не з'являються на розгляд їхніх питань. Також стосовно рішень Національної ради тривають судові провадження", – зазначається у повідомленні.

Надрукувати
мітки:
коментарів