Поділитись:

Будувати оборонні рубежі: до «Армії відновлення» залучили безробітних волинян (фото)

П'ятниця, 10 березня 2023, 18:49

У лютому 2023 року до облаштування оборонних рубежів на Волині долучилися ще 13 безробітних.

Про це розповіла заступниця директора обласного центру зайнятості Олена Адамчук, – повідомляє Суспільне.

В рамках проєкту «Армія відновлення» 13 чоловіків працювали на території Ратнівської, Заболоттівської та Шацької селищних рад, а також Сереховичівської сільської ради.

«Лише у Шацькій роботи триватимуть до середини березня, а в решти вже завершені», – каже Олена Адамчук.

Безробітні чоловіки долучились до будівництва оборонних рубежів у Сереховичівській громаді><span class=Безробітні чоловіки долучились до будівництва оборонних рубежів у Сереховичівській громаді
 

Безробітні облаштовували оборонні рубежі, блокпости, спостережні пункти та інженерні споруди. Працювали від дев'яти до 14 днів.

У Сереховичівській громаді над облаштуванням фортифікаційних споруд працює п'ятеро чоловіків><span class=У Сереховичівській громаді над облаштуванням фортифікаційних споруд працює п'ятеро чоловіків
 

Такі роботи фінансуються за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Оплата здійснюється на рівні мінімальної заробітної плати – 6700 гривень.

На оплату праці безробітних, каже заступниця директора Волинського обласного центру зайнятості Олена Адамчук, в лютому було витрачено понад 50 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів