Поділитись:

У Луцьку в розважальному центрі знайшли дитину з проблемної сім'ї (відео)

П'ятниця, 10 березня 2023, 17:55
У Луцьку в розважальному центрі знайшли дитину з проблемної сім'ї (відео)

У Луцьку патрульні допомогли дістатися додому маленькому хлопчику та виявили в оселі, де він мешкає, неналежні умови для проживання дітей.

Про це у п'ятницю, 10 березня, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Днями, пізно ввечері, патрульні отримали виклик від охоронців розважального центру «Промінь». Вони повідомили, що у РЦ без нагляду батьків перебуває хлопчик – його помітили небайдужі громадяни, коли той катався на підйомнику.   

«За вказаною адресою приїхали інспектори Віктор Чернюк та Юрій Костевко, там вони справді виявили 6-річну дитину, за якою наглядали заявники. Хлопчик розповів патрульним, що в торговий центр прийшов сам, а вдома він перебував з бабусею та маленькою сестричкою. Мама ж, за його словами, на той момент була в лікарні з найменшою дитиною», – йдеться у дописі.   

Дитина не могла чітко сказати прізвище батьків, однак сама показала патрульним дорогу додому.

У помешканні патрульні виявили неналежні умови для проживання дітей. Інспектори також з’ясували, що сім’я перебуває на обліку в службі у справах дітей.

«Хлопчика передали бабусі, але негайно повідомили про ситуацію, що склалася, відповідні соціальні служби. Саме вони тепер будуть приймати рішення щодо подальшої долі малюків», – додали у пресслужбі патрульних.   

Правоохоронці подякували небайдужим жителям міста, які звернули увагу на цього хлопчика. Усіх закликають не проходити повз людей, які можуть потребувати допомоги: особливо, якщо це стосується дітей та літніх осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів